Comèdia i humor en almívar

Les representacions de l’última obra de l’Orfeó de la tardor comença avui i s’allargarà 6 dies, fins el 8 de desembre. La reconeguda actriu olotina Marta Puig torna a dirigir i protagonitzar una nova proposta teatral a L’Orfeó. Aquest cop, presenta ‘Préssec en Almívar’, una comèdia d’embolics que donarà el toc d’humor al pont que ara arriba. Uns lladres sapastres, poc primmirats, una monja que sembla que baixa de l’hort, però que no en baixa, i un test ple de joies en un pis del centre de Madrid. Són els ingredients de la nova aposta d’Orfeó teatre, ‘Préssec en almívar’, que s’estrena avui a les 10 de la nit. L’actriu Marta Puig dirigeix i protagonitza aquesta comèdia.

Marta Puig torna a confiar en els actors amateurs de l’orfeó popular Olotí per fer possible aquesta nova proposta. L’actriu diu sentir-se a gust a l’Orfeó. ‘Préssec en almívar’ s’estrena avui i es representarà ininterrumpudament durant sis dies a l’Orfeó popular Olotí. Els dies 3, 4 i 7 de desembre, les representacions tindran lloc a les 10 de la nit. Els dies 5, 6 i 8 es farà a les 7 de la tarda.