Les Cambres de Comerç gironines asseguren que la mesura del govern espanyol perjudica a les PIMES

Les Cambres de Comerç de Girona, Palamós i Sant Feliu de Guíxols asseguren que la mesura del govern espanyol de suprimir les quotes que les empreses i els autònoms paguen a les Cambres perjudica ‘directament’ les petites i molt petites empreses gironines, perquè són les que reben la major part dels serveis que presenten. Segons diuen, la proposta produirà un ‘important perjudici’ a la redistribució de riquesa per l’aportació que fan les empreses més grans. A més, les Cambres gironines destaquen que les seves accions pel desenvolupament de la internacionalització representen una aportació de més d’1,5 MEUR l’any en actuacions en benefici a les petites empreses, que representen un 90% del total.

Deixa un comentari