Olot Televisió, el mitjà que més creix de la Garrotxa

Olot Televisió segueix amb la seva línia ascendent i és l’únic mitjà de comunicació de la Garrotxa que creix en audiència i es consolida als 30.000 espectadors, segons l’últim estudi del Baròmetre de la Comunicació referit a l’audiència de les televisions de Catalunya en els últims 30 dies. En l’apartat de ‘millor informació de proximitat’, Olot Televisió torna a ser el referent com a líder absolut a la Garrotxa amb un 69,5 %, a molta distància de TV3, que ocupa el segon lloc. Aquest resultat situa també a Olot Televisió al primer lloc del rànquing general de la televisió local de les comarques de Girona i en els primers llocs del rànquing general de la televisió local a tot Catalunya. El director d’Olot Televisió, Albert Brosa, ha explicat que “aquestes dades demostren l’esforç que fa dia a dia tot el personal de la cadena i per fer un producte de qualitat i amb el màxim rigor” en un moment “complicat econòmicament i on cal ser imaginatius”. En aquest sentit ha subratllat que la prioritat “és la informació de proximitat, perquè és la nostra raó de ser i no ens volem quedar aquí. De cara a les properes setmanes presentarem nous programes que ampliaran la graella”.