Cau el preu dels pisos a Olot un 9% de mitjana en un any

El preu de l’habitatge nou ha baixat, de mitjana a Olot en un any, al voltant d’un 9%. La mateixa línia descendent han seguit els pisos de segona mà. Són dades que ha donat a conèixer aquesta setmana els Agents de la Propietat Immobiliària, els API. En alguns llocs de la ciutat, com pot ser el cas de Bonavista o les Fonts, els preus se situen en xifres de l’any 2003. El preu de l’habitatge a Olot ha caigut de manera considerable. Aquests són alguns exemples de zones de la ciutat. En lloc com el Firal-Firalet, la Plaça Catalunya o la Plaça Clarà, el descens és de més d’un 8% respecte al mateix període de l’any passat. La xifra és més del doble en el cas dels barris com Mas Bernat, Montolivet o la Plaça Balmes. En altres llocs, com Bonavista, l’Alba Rosa, les Fonts, les Tries o Sant Miquel, la caiguda és se situa entre un 20 i un 9% menys que ara fa un any.

Deixa un comentari