Més presència policial per evitar robatoris a olot

Els Mossos d’Esquadra d’Olot i la Policia local han preparat un operatiu conjunt per enfortir la seguretat ciutadana durant els dies de festa. Les activitats econòmiques i l’oci nocturn es multipliquen, especialment a la capital garrotxina. L’operatiu especial de Nadal ja està en marxa i s’allargarà fins el 16 de gener. Més patrulles, amb més freqüència i policies de paisà. Les hores més crítiques són les d’obertura i tancament dels comerços, que és quan s’ha d’estar més a l’aguait. La presència dels cossos de seguretat té la finalitat de dissuadir els criminals i actuar amb rapidesa en cas ser necessari, però la prevenció és fonamental. Amb aquest fi, els Mossos es reuneixen amb els comerciants per donar-los consells de seguretat.

Aquests dies també s’incrementaran els controls d’alcoholèmia per tal d’acotar els excessos en els sopars d’empresa. La policia Local farà controls del 13 al 19 de desembre, en una campanya impulsada pel Servei Català de Trànsit. I els mossos, ho faran regularment. Les activitats econòmiques i l’oci nocturn augmenten durant aquestes dates, i Mossos i Policia Local també incrementen la seva presència a la comarca.