Comença el camí per l’ampliació i reforma de l’Escola d’Art d’Olot

Aquest migdia s’ha anunciat el calendari que seguirà l’ampliació de l’Escola d’Art d’Olot. Comença ara un procés que arrenca amb l’elaboració del projecte que es desenvoluparà sobre tres grans espais: les actuals instal·lacions del Carme, la rehabilitació de l’antiga fàbrica de Can Sacrest i un nou espai. A més, la nova Escola d’Art també disposarà un d’espai de lleure compartit amb la ciutat. La subdirectora d’ensenyaments artístics de la Generalitat, Eulàlia Tatché, ha concretat que s’ha encarregat un estudi general de la reforma i ampliació, que s’entregarà com a molt tard el març, i a partir d’aquí començarà un altre procés que culminarà amb les obres, que es preveu que comencin la primavera del 2012 amb la licitació dels treballs. El cost total del projecte podria ser d’entre 7 i 10 milions d’euros.