Embotits Calet d’Olot, premi a l’exportació

La Cambra de Comerç de Girona ha reconegut la iniciativa exportadora de l’empresa Embotits Calet dOlot, la projecció internacional de Frigorífics Costa Brava de Riudellots de la Selva, i l’especial innovació de control i prospeccions Igeotest de Figueres, en l’edició d’enguany dels premis a l’exportació que organitza la patronal. Com cada any des de en fa 21, la Cambra de Comerç de Girona ha volgut reconèixer a totes aquelles empreses que han destacat per la seva tasca d’obrir l’economia gironina a la resta del món amb la seva activitat exportadora. Per la seva iniciativa exportadora, la cambra ha premiat l’empresa olotina Embotits Calet, que es dedica a la comercialització d’embotits cuits i curats. Per la seva banda, l’activitat d’escorxador i sala de desfer de carn i porc de Frigorífics Costa Brava, de Riudellots de la Selva, ha estat distingida per la seva projecció internacional mentre que la cambra ha volgut distingir l’empresa figuerenca Control i Prospeccions Igeotest, especialitzada en el medi marí, per la seva especial innovació.

Es tracta d’uns premis que tenen caràcter honorífic, i la seva principal finalitat és estimular el comerç internacional, una de les activitats fonamentals de l’economia gironina. La seva obtenció, dóna dret a les empreses distingides, a incloure un logotip de la distinció als seus documents comercials.

 

Deixa un comentari