Dos minuts de silenci per rebutjar els assassinats

L’Ajuntament d’Olot ha mostrat el rebuig de tota la ciutat pel tràgic crim múltiple perpetrat ahir amb dos minuts de silenci, convocats per a les dotze del migdia. Així també se sumava al que també han protagonitzat la totalitat de les oficines de la Caixa d’Estalvis del Mediterrani avui a primera hora del matí, quan es complien exactament 24 hores dels tràgics assassinats. Diverses institucions de la societat civil s’han sumat a aquests actes de rebuig, per exemple, professors i alumnes de les escoles Cor de Maria i Maria Reina han sortit al pati per fer també un minut de silenci. El Consell Comarcal de la Garrotxa també ha emès un comunicat en què condemna enèrgicament aquesta acció, trasllada el seu condol a les famílies de les víctimes i es posa a la seva disposició per tot allò que puguin necessitar. El consistori olotí ha decretat tres dies de dol oficial i ha cancel·lat la practica totalitat de les activitats previstes. Altres entitats privades i públiques se solidaritzen amb el dol decretat i també han suspès actes previstos per a aquests tres dies.