L’assassí passa a disposició judicial

Pere Puig i Puntí, l’autor confés de les quatre morts a trets d’escopeta d’aquest dimecres, ha passat aquest matí a disposició judicial. Puig fa la declaració que va negar als mossos durant la inspecció ocular, tot i haver confessat els crims. Mentre es porta a terme aquesta declaració, la família de Joan i Àngel Tubert, que es presenten al cas com a acusació particular, han volgut desmentir rotundament que Construccions Tubert degués mesos de salari a l’assassí. Així mateix, han negat que el mòbil sigui econòmic. Custodiat pels Mossos d’Esquadra, Pere Puig arribava als jutjats d’Olot deu minuts després de les 11. L’home, que va reconèixer haver mort les quatre persones durant la inspecció ocular al lloc dels fets, es va negar a declarar davant la policia. Instrueix el cas Leandro Blanco García Lomas, el jutge que també s’encarrega del cas del zelador de La Caritat. Durant aquests dies s’ha especulat que l’home podria haver mort l’amo de Construccions
Tubert i el seu fill perquè feia mesos que no li pagaven la nòmina. La família ho desmenteix rotundament. Així ho explicava als mitjans el seu advocat, Carles Monguilod.

La família de Joan i Àngel Tubert es presenten al cas com a acusació particular. L’únic que Construccions Tubert devia a Pere Puig, segons declara la família, eren dues setmanades i alguna altra paga retardada. Tot plegat, ascendia a uns 2.000 euros. La família nega, també, que l’assassí confés hagués estat acomiadat. També desmenteixen que existís una mala relació entre la família Tubert i Pere Puig. Tot i així, sí que han revelat que el paleta havia fet broma sobre matar diverses persones.