La Garrotxa, més solidària que mai

Ha començat la campanya de recollida d’aliments i ho ha fet de la millor manera. La solidaritat dels olotins ha superat totes les previsions pel primer dia de campanya. Des de primera hora del matí d’aquest dissabte i fins a dos quarts de nou del vespre, 150 voluntaris es van repartir pels centres comercials d’Olot per explicar la iniciativa i informar als donants. L’elevada participació ha obligat a posar en marxa dos vehicles més dels inicialment previstos per traslladar els aliments recollits. La finalitat de la col·lecta és assortir el nou Centre de Distribució d’Aliments, que obrirà aquesta setmana. La campanya s’impulsa des del Consorci d’Acció Social, la Fundació Banc dels Aliments, Càritas i Creu Roja Garrotxa. Però sense la col·laboració dels 200 volunaris a tota la Garrotxa, 150 a Olot, seria impossible.

El diumenge s’obrien com a punts de recollida 5 centres en nom de les religions del Grup de Diàleg interreligiós: el centre Gurdwara dels Sikh, la mesquita islàmica, Càritas en nom de l’esglèsia catòlica i també els dos centres evangèlics que hi ha a la ciutat. Aquests centres seran punts de recollida fins dijous. També els ajuntaments de la comarca hi col·laboren en diferents dates fins a finals de mes.