L’Olot fa els deures i es consolida segon guanyant el Tàrrega

L’Olot va guanyar ahir a un dels rivals directes de Primera Catalana. Juanjo i Arimany van marcar els dos gols de la Unió Esportiva Olot al camp del Tàrrega. Les dues dianes van arribar durant els primers 45 minuts de joc. Amb aquests tres punts els de Nitus Santos fan un pas important per aproximar-se al Vic, que no va perdre a casa contra el Santfeliuenc. El partit va començar amb un minut de silenci en memòria de les quatre persones assassinades la setmana passada a la Garrotxa. Durant la primera meitat, l’Olot va dominar totes les posicions del camp i van disposar de diverses ocasions de gol. El primer va arribar al minut 27 de les botes de Juanjo Snmartín, després d’un córner amb xut de Dani Alonso. Només varen passar dos minuts que Sergi Arimany tornava a sorprendre al porter Chiné i marcava el segon. A la represa les coses no van canviar. Tot i no haver-hi més gols, els visitants es van fer forts i van defensar el marcador. Els olotins, doncs, es menjaran els torrons amb tota la tranquil·litat de ser segons a la taula.

Deixa un comentari