El CIT d’Olot promou un acte civil per posar la ciutat ‘al lloc que li correspon’

En un comunicat enviat als mitjans de comunicació, el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot, el CIT, convoca a les entitats i associacions, i en general a la societat civil de la ciutat a fer sentir la seva veu. La convocatòria és pel proper dijous, 30 de desembre, a la Plaça Major d’Olot on l’actriu olotina Marta Puig llegirà un manifest. L’acte, al qual estan convocats tots els olotins, ha estat promogut pel CIT d’Olot, que aquests dies està recollint tots els suports necessaris per fer, d’aquesta iniciativa, una crida que tingui el màxim ressò per situar la ciutat d’Olot al ‘lloc que justament li correspon per la seva història, pel seu present i pel seu futur’, segons diu el mateix comunicat. El text, que porta per nom ‘manifest de la societat civil d’Olot’, és com a resposta a la imatge que s’ha projectat d’Olot davant dels últims fets que han sacesejat la vida col·lectiva.