La sort de la loteria passa de llarg a la Garrotxa

La sort del sorteig de la Loteria de Nadal ha passat de llarg de la Garrotxa però Catalunya n’ha tret una bona pessigada. Barcelona i Cerdanyola del Vallès s’han endut part de la grossa de Nadal, que ha recaigut en el número 79.250. La grossa de Nadal, el premi més esperat, ha recaigut en el número 79.250. Es repartiran tres milions d’euros per sèrie i ha sortit a les onze del matí i catorze minuts. El segon premi, amb el número 00147, s’ha venut a Sort, i ha sortit uns minuts abans de les onze del matí. L’atzar també ha deixat a Catalunya els dos quarts premis, el 57.896 i el 25.506, aquest últim venut gairebé de manera íntegra a Caldes de Montbui, així com dos cinquens premis, els 75.869 i el 73.684, que han repartit alegria a Girona, Barcelona i Calafell.

Passaven dos minuts de dos quarts de deu quan dues nenes del col·legi de Sant Ildefons han cantat el primer número afortunat en el sorteig, el 75.869, un cinquè premi venut parcialment a Calafell. Poc després, a tres quarts de deu, han cantat un altre cinquè, el 73.684, que ha portat diners a Girona, Barcelona i Aldaia, a València, entre d’altres localitats. Un altre cinquè premi, el 77.992, ha afavorit el País València, perquè s’ha venut a Vila-real i Castelló, juntament amb Múrcia, Valladolid i Alcalà de Henares. I la sort també ha arribat a Palma, on han caigut 50.000 euros per sèrie amb el número, venut íntegrament, 69.060, i a Madrid, amb el 34.141.

El tercer premi ha sortit a la vora de les dotze del migdia, el primer és el 75.913.

La rifa de Nadal reparteix en total 2.320 milions d’euros. Els premis es mantenen com en d’altres edicions.

Deixa un comentari