La Cambra de Comerç intentarà convèncer a 200 empresaris perquè segueixin pagant la quota

El decret que del govern estatal del passat 3 de desembre que suprimeix les quotes obligatòries que les empreses paguen a les Cambres de Comerç ha disparat les alarmes. A la Cambra de Girona el president, Domènec Espadalé, ha alertat que perillen molts dels serveis que es presten a les empreses ja que aquestes quotes suposaven el 60% del pressupost de la institució. Per això, han elaborat una llista amb les 200 principals empreses gironines per convèncer-les que segueixin pagant, de manera voluntària, aquestes quotes. Per Espadalé, la decisió de l’executiu espanyol no treu pressió a les PIMES -ja que moltes no havien de pagar quota- sinó que beneficia les grans empreses que deixaran d’abonar-les.

Deixa un comentari