“La crisi i els successos de les últimes setmanes” endarrereixen les compres, segons l’ACO

A les acaballes de la campanya de Nadal, l’Associació de Comerciants d’Olot declara que les vendes han anat més lentes que altres anys i el consumidor ha trigat massa a passar-se pels comerços. L’entitat ho atribueix a factors externs que no han contribuït a predisposar el ciutadà de cara al consum. Els comerciants esperen rebre avui un gran nombre de compradors d’última hora. Els consumidors no han respost igual que altres anys als diumenges d’obertura previs a les festes de Nadal. La crisi econòmica es perllonga i les compres per aquestes dates van més lentes. Així ho declara l’Associació de Comerciants d’Olot.

Novament, durant la campanya de Nadal l’ACO ha fet costat a les activitats culturals i nadalenques que s’han organitzat i s’organitzen al Nucli Antic d’Olot, i de manera especial, la mostra de pessebres, i és que si l’oferta cultural al centre d’Olot funciona, els beneficis també reverteixen en el consum.

L’Associació de Comerciants està atenta als canvis en els hàbits de consum dels ciutadans. Per avui, esperen un bon nombre de vendes de darrera hora.