El futbol que també ensenya els valors als nens

La Unió esportiva Olot organitza aquests dies el tercer torneig de Nadal al camp del Morrot. Uns 150 nens d’una desena de centres educatius de la comarca participen aquests dies, amb la voluntat de divertir-se i aprendre de l’esport. Infants de 7 fins a 10 anys practiquen l’esport aquests dies al camp del Morrot d’Olot al tercer torneig de Nadal de la Unió esportiva Olot. Són alumnes d’una desena d’escola sota la tutela dels jugadors de l’entitat esportiva, que aquests dies fan la funció de monitors, liderats pel jugador nigerià del primer equip Mathiu Edile.

El torneig acaba demà. Des d’ahir s’han organitzat tres lliguetes per edats. Els joves jugadors han valorat la seva posició a la classificació davant les càmeres d’Olot Televisió. El resultat final se sabrà demà amb els últims partits, tot i que en aquest torneig, tots són guanyadors, perquè tots prectiquen l’esport que més els agrada.