Busquen pistes del zelador de la Caritat a Empuriabrava

Els Mossos d’Esquadra han escorcollat aquest matí un pis que Joan Vila té a Empuriabrava, a l’Alt Empordà. La policia autonòmica ha buscat informació relacionada amb el cas dels assassinats de la residència La Caritat. Segons la confessió davant el jutge, Vila hauria assassinat 11 persones amb cóctels de barbitúrics, injeccions d’insulina i fent-los ingerir lleixiu. El propi Vila no sap si una dotzena mort l’hauria causada ell o no. S’esperen encara les autòpsies dels cossos de 8 ancians exhumats fa un mes, ja que haurien d’aclarir el motiu de la mort, si bé en alguns casos pot tractar-se d’una tasca difícil pels científics, en funció del métode que hauria utilitzat per Vila per matar-los. El zelador passava alguns dies a Empurabriava a l’estiu en un apartament de 20 metres quadrats. L’escorcoll dels Mossos busca informació rellevant pel cas de La Caritat.