Comencen les obres a l’escola de St. Feliu de Pallerols

En temps de crisi és cabdal que la inversió dels grans projectes es mantingui per seguir millorant el servei als ciutadans. És el cas de l’escola de Sant Feliu de Pallerols, que necessitava una ampliació i una remodelació integrals per continuar oferint un servei de qualitat i que la Generalitat hi ha seguit apostant amb una inversió de 3 milions i mig d’euros. Això ha possibilitat l’inici de les obres aquesta mateixa setmana perquè les noves aules i els nous equipaments estiguin en servei en un període màxim de dos anys. Les demandes de Sant Feliu de Pallerols han estat per fi escoltades i aquesta setmana han començat les obres d’ampliació de la seva escola. L’actuació permetrà d’aquí a dos anys acollir un centenar d’alumnes més, fins a 225. El centre s’havia fet petit. Ara, l’equipament podrà donar resposta als alumnes actuals i al previsible creixement de places conseqüent al creixement de la seva població.

Els treballs consisteixen en una ampliació de l’actual escola amb noves aules i un gimnàs, així com la remodelació de l’edifici antic. Al costat, l’espai de la vella escola llar quedarà lliure per emplaçar la zona d’esvarjo. El projecte està pressupostat en 3 milions i mig d’euros, xifra que aporta íntegrament el departament d’educació de la Generalitat.

El termini d’execució per a aquests treballs es calcula en un màxim de dos anys. Els alumnes seguiran amb normalitat la seva formació a l’edifici tradicional. Quan el nou edifici estigui construït, continuaran la seva formació a les noves aules mentre s’acompleix la remodelació de les aules més velles.

Deixa un comentari