Propostes del Principal pel 2011

Amb el nou any comencen també les noves propostes teatrals pel primer semestre del 2010. Entre les propostes més destacades, es troben l’obra “Coses que dèiem avui”, de la Sala Beckett, i la nova producció de la Fura dels Baus, Res, entre moltes altres propostes destinades a cobrir les expectatives culturals dels ciutadans de totes les edats. El concert de reis de l’associació de música Olot Cor Voxalba previst el 9 de gener dóna inici a la nova temporada del teatre Principal. Fins a finals d’abril arriben més d’un centenar de propostes dirigides a tots els públics.

Entre les perles de la temporada, es troben la nova aposta de la fura dels baus, RES, o les dues produccions sota la direcció de Julio Manrique, entre elles, l’obra coses que dèiem avui. Tot sense oblidar l’altra producció, el LAP, les propostes més experimentals i contemporànies. Aquesta subprogramació comença el 20 de gener amb l’obra Nell’aria aperta, de la Fura.

Al costat del teatre i la dansa, aquest any també es troba la programació cinematogràfica i les apostes infantils, amb Rialles, una programació variada per aconseguir ser del gust del màxim públic possible.

Deixa un comentari