Cap d’any per a tots els gustos i butxaques

Els que estaran força plens, tot i que no com els altres anys, són els restaurants. Les reserves, que fins fa uns anys es feien amb molta antelació, s’han deixat fins a última hora i encara ahir hi havia alguns establiments que apuntaven els darrers clients. Seran quatre persones. Al restaurant hi ha lloc. Aquesta situació no s’hauria donat fa tant sols tres anys, quan les reserves es feien dos mesos abans. I és que la frenada del consum afecta directament als àpats que es fan fora de casa.

Durant els darrers anys en la majoria de restaurants han hagut d’ajustar el preu del menú de cap d’any. Qui més qui menys celebrarà l’entrada del nou any sigui en un restaurant, a casa o en qualsevol altre espai i és que d’ofertes n’hi ha diverses.

Una fórmula econòmica és celebrar l’última nit de l’any a casa amb els amics. D’aquesta manera es personalitza més la vetllada i permet viure-ho d’una manera més íntima. El handicap és que cal anar a comprar tot el necessari.