El turisme rural, ple per aquesta nit

Les cases de turisme rural a la Garrotxa estan al 100% d’ocupació. De fet, el Turisme d’excel·lència que es promou a la comarca té l’acreditació de la Carta Europea de Turisme Sostenible. Les reserves d’hotels, en canvi, estaven al 35 %aquest matí, tot i que molta gent es decideix què farà aquesta nit durant el dia, en funció del clima. Un turisme que qualitat que es posa de manifest amb el 100% d’ocupació a les cases rurals de la zona. Un turisme que mira cada vegada més el seu entorn com una riquesa per gaudir.

Però l’ocupació d’hotels i restaurants està entorn del 40%. Un xifra que podria ser enganyosa, ja que, sobretot en restauració, les reserves incrementen exponencialment a mesura que arriba l’hora dels raïms

El turisme rural ofereix un entorn i una tranquilitat ideals per estar en família o amb els més propers. Especialment quan fa pocs mesos que es tenen fills.

El turisme rural continua creixent. La preocupació de Turisme Garrotxa és ara tenir la infraestructura necessària per acollir els visitants. Les cues de cotxes aparcats a la Carretera de Santa Pau durant ponts i festivitats, són habituals.

Deixa un comentari