El Campament Reial ja espera els Reis Mags

La il·lusió protagonitza un any més el Campament Reial on els més petits es poden acostar a participar de diverses activitats fins el mateix dia cinc al vespre, quan arribaran els tres Reis Mags. Els tallers es posen en funcionament dues hores a partir de dos quarts de 12 del migdia, i a la tarda de dos quarts de quatre a dos quarts de sis. En cada sessió es fan diferents manualitats. Allà els més menuts poden fer tota mena de manualitats que, després, es podran endur a casa. Cal dir que el dia 5 només s’obrirà al matí, i aquest dia es faran els fanals amb què els nens i nenes podran anar a rebre els reis a la tarda. El campament reial de la plaça Clarà es va obrir ahir amb la visita d’unes 600 persones. Durant tots aquests dies s’espera una gran afluència de públic, per això cal que tant pares com nens es portin bé i respectin els punts d’entrada a la plaça que ha establert l’organització.