Mig miler de participants a la Marxa Nadalenca d’Olot

Tretze associacions olotines van organitzar la tercera Marxa Nadalenca d’Olot que es va celebrar ahir pels carrers de la ciutat. Es tracta d’una caminada festiva de caràcter popular i lúdic, que es pot fer corrents o caminant i que admet tot tipus de disfresses i indumentària. Gairebé 500 participants es van inscriure ahir a la tercera Marxa Nadalenca d’Olot, tot un èxit de participació en un acte que reunia al centre de la ciutat a pares, mares, nens, joves i tot tipus de gent que es va animar a formar part de la iniciativa de tretze associacions olotines. El circuit començava i acabava al carrer Joaquim Vayreda i transcorria diversos carrers de la ciutat. També hi havia un altre recorregut dissenyat per minusvàlids. Més de 80 jubilats de les diferents residències d’Olot van participar en la Marxa.

Una de les majors atraccions de la cursa era el concurs de disfresses, i molts no van desaprofitar l’ocasió i van realitzar la prova amb curioses indumentàries i vestuaris. Àngels, dimonis, ovelles, pastors, un Pare Noel i fins i tot un grup d’amics que es van disfressar de bombons. Tots ells van ser premiats i obsequiats per la organització

Tot i no ser una cursa competitiva, molts corredors van voler arribar a meta el més ràpid possible. El primer classificat va ser Jordi Casadallà, un dels membres del Cub Atletisme d’Olot.

Els timbalers del ‘No m’atabalis’ van ser els encarregats d’amenitzar la festa tocant per tot el centre d’Olot. El organitzadors van quedar molt satisfets de la participació i l’ambient que es va viure ahir al matí en motiu de la Marxa.

Deixa un comentari