Eudald Casadesús, nou delegat del Govern a Girona

Eudald Casadesús serà el nou delegat del Govern a les comarques de Girona. El diputat gironí ha rebut aquest dilluns una trucada del president de la Generalitat, Artur Mas, per proposar-li oficialment el càrrec. CiU ha confirmat que en la mateixa trucada ha acceptat el càrrec. Diputat des del 1992, Casadesús, que és nascut a Ripoll, és president de Covergència Democràtica de Catalunya a les comarques de Girona des del 2004, un càrrec que compaginarà amb el de delegat del Govern, en substitució de Jordi Martinoy, d’Esquerra. Després de la proposta oficial, queda pendent que el Consell Executiu de Govern aprovi el nomenament. Això passarà dimecres de la setmana vinent. Amb la incorporació al Govern, Casadesús deixarà el seu escó de diputat. També ho haurà de fer l’alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo,que ha estat nomenat secretari general de Seguretat, en substitució de Joan Delort.