La UE Olot afronta la primera gran final

Després de l’aturada pel Nadal, aquest cap de setmana torna el futbol. La Unió Esportiva Olot ho farà diumenge, a casa, contra un rival directe: la Rapitenca. S’enfronten, doncs, el segon i tercer classificat de la primera catalana. Un partit que inaugura la segona volta de la lliga i que pot marcar el compàs de la temporada. Els homes de Nitus Santos ja s’han començat a preparar el partit d’aquest diumenge a la tarda contra el principal perseguidor, la Unió Esportiva Rapitenca. Ara l’Olot és segon, amb dos punts d’avantatge sobre el rival. Sumar els tres punts seria un fantàstic començament d’any i podria marcar la pauta del que queda de temporada. Els jugadors estan més que motivats i tornen amb moltes ganes i il·lusió.

Els olotins van tancar el 2010 amb una estadística notable: deu partits guanyats, cinc empats i només dues derrotes, les que van patir a l’inici de la temporada. Els de Santos són ara segons a la taula de primera catalana, a quatre punts del Vic, que és el líder. Per darrera hi ha la Rapitenca, amb qui disputaran el primer partit del 2011 aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda al municipal d’esports.

Tot l’equip tècnic i els jugadors demanen a l’afició que diumenge vagi al camp per animar l’equip. Reconeixen que la segona volta no serà gens fàcil, però asseguren posar-hi tot l’esforç i ganes per aconseguir l’objectiu: tornar a ascendir de categoria.