Olot Televisió estrena, per Reis, el programa ‘I…per què?’

Olot Televisió estrena, aquest dijous, dia de Reis, I…per què?, un programa on els protagonistes són els nens de la Garrotxa. Des d’ara i fins el mes de juny prop de 600 alumnes de l’Escola Pia i el Cor de Maria d’Olot donaran la seva opinió sobre temes relacionats amb el lloc on viuen, com per exemple: la gastronomia, les tradicions o el parlar de la Garrotxa. Els protagonistes són els nens i nenes dels centres educatius de l’Escola Pia i el Cor de Maria. Acompanyats sempre d’un convidat, parlen de temes relacions amb la Garrotxa. Olot Televisió hi ha volgut implicar la direcció i els professionals de les escoles per convertir-lo en un projecte pedagògic.

Per les dues escoles l’experiència ha estat nova i, al mateix temps enriquidora. És la primera vegada que Olot Televisió produeix un programa propi amb nens i nenes. Amb l’I…per què, la direcció i l’equip del departament de programes ha apostat per acostar la televisió als més joves.

El programa es pot veure cada dijous en diferents franges horàries, amb remissions els diumenges i els dimarts. Es pot trobar més informació a la pàgina web de la cadena: www.olot.tv. Olot Televisió té intenció de donar continuïtat al programa implicant altres centres educatius de la comarca.

Deixa un comentari