Una trentena de testimonis declararan aquesta setmana pels crims de Pere Puig

Una trentena de testimonis declararan pels quatre assassinats de Pere Puig, autor confés dels crims. Serà dimecres, dijous i divendres al Jutjat d’Instrucció número dos d’Olot, per on passaran testimonis presencials dels crims. També declararan aquells que van parlar amb l’assassí abans i després dels fets i agents de la policia local i dels mossos d’esquadra, així com el director de l’entitat bancària on es van cometre dos dels assassinats i un dels objectius que Puig no va matar. D’altra banda, divendres es va fer públic que Pere Puig tenia 3 comptes oberts en una entitat bancària de la Vall d’en Bas, amb un total de 30 mil euros. Aquests diners estan repartits en tres comptes, un de corrent, amb només 6 euros; i dos a plaç fix. El jutge que porta el cas, David Torres Pintado, ha decidit embargar aquests comptes, ja que no s’ha demostrat que aquests diners pertanyin al pare de Puig, i tampoc a l’assassí. L’advocada de la defensa, Núria Masó, afirma que l’orígen d’aquests diners és la pensió del pare de Puig, que els hauria anat estalviant amb els anys.

Deixa un comentari