Potenciar l’economia i situar el territori a l’eix del mediterrani, objectius del nou delegat del Govern a Girona

El nou delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, ha afirmat que els reptes més important de la pròxima legislatura per a les comarques gironines seran potenciar l’economia diversificada i situar el territori en l’eix mediterrani. Són les primeres declaracions de Casadesús després que el Consell Executiu hagi aprovat el seu nomenament aquest dimarts. El delegat ha assegurat que és un ‘honor i una gran responsabilitat’ assumir aquest càrrec i ha afirmat que els darrers anys al capdavant de CDC li han donat un ‘pòsit important’ de coneixement de les comarques. Casadesús ha dit que la paciència, la prudència i la perseverança – ‘les 3 P’, segons el delegat- marcaran la seva manera de fer política.

x