Sense correu per no conèixer el territori

Els veïns de Sales de Llierca, Argelaguer i Tortellà han passat gairebé un mes sense rebre el correu regularment. La cartera responsable del servei a la zona ha estat de baixa, i la persona que l’ha substituït no coneixia el territori. El correu dels tres pobles s’ha anat acumulant durant uns 25 dies. Un servei regular que normalment funciona bé. Però un petit problema com és la incapacitat temporal de la cartera titular, ha provocat un caos. Una problemàtica més acusada en un període en què les empreses de la zona han de fer balanç, rebre factures i enviar-les per tal de tancar el darrer trimestre de l’any. La situació va arribar a ser tant caòtica, que els tres alcaldes dels pobles afectats van prendre mesures.

Ara el servei s’ha restablert, gràcies a les persones que van arribar per reforçar la cartera suplent i desencallar les cartes acumulades. Els alcaldes i els veïns del poble demanen que les substitucions de la cartera titular es facin a consciència i que, com a mínim, s’intenti substituir sempre per la mateixa persona, o per algú que conegui la regió.