S’obre el període d’inscripció pel Carnaval d’Olot 2011

Amb l’entrada del nou any les entitats comencen a desevetllar els detalls d’algunes de les activitats que impulsen. Una d’elles és el Carnaval d’Olot, que organitza el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot, i que enguany es celebrarà el 12 de març. El CIT ja ha donat a conèixer les bases del concurs de carrosses i comparses. El Carnaval d’Olot, que cada any concentra a milers de persones al centre de la ciutat, ja comença a rodar. El CIT d’Olot acaba de publicar les bases per presentar-se al concurs de carrosses i comparses. Les colles que s’hi vulguin apuntar tenen temps fins el 7 de març per inscriure’s. No hi ha novetats respecte als altres anys. Es preveu que la majoria de colles que s’inscriguin siguin d’Olot i la Garrotxa, però també es comptarà amb la participació de grups arribats de diferents punts de la geografia catalana. I és que el Carnaval d’Olot ha aconseguit fer-se un lloc entre tots els que s’organitzen al país i s’hi apunten diverses colles de municipis de la Costa Brava, així com de les comarques de Barcelona.

Arran dels últims agermanaments, també hi participaran grups de la comarca d’Osona, com és el cas de Torelló. El proper 12 de febrer es farà la presentació del Carnaval d’Olot al Casal Marià d’Olot, on es desvetllaran tots els detalls de l’edició d’enguany, així com el cartell. Enguany, la imatge del Carnaval serà amb tres dimensions, per la qual cosa es necessitaran unes ulleres especials per poder-lo veure. Unes ulleres que distribuirà el mateix Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot. I el 12 de març serà el torn de la gran rua, amb inici als terrenys de l’antiga estació i amb final a la Plaça Clarà. Els premis per a comparses i carrosses seran els mateixos que en les passades edicions. El primer premi per a Carrosses serà de 1.200 euros i 600 pel primer en la categoria de Comparses.