Monguilod desmenteix que els Tubert coaccionessin a Pere Puig per signar

L’advocat de la família Tubert, Carles Monguilod, desmenteix que Pere Puig, l’autor dels quatre assassinats el passat 15 de desembre, hagués estat coaccionat per signar documents a favor dels Tubert. Monguilod ho ha explicat avui en una nova jornada de declaracions dels testimonis dels fets. Han declarat; l’empleat de la CAM, que va presenciar els assassinats, i el director de l’entitat, Antonio Fierro Solano. Un total de 8 testimonis han passat aquest matí pels Jutjats d’Olot. També ho ha fet Maria Antonieta Graboleda, que va parlar amb l’assassí quan anava a treure diners, just després que Puig assassinés Rafel Turró i Anna Pujol. A l’entrada dels jutjats Carles Monguilod ha rebatut les acusacions que ahir va fer Núria Masó, advocada de la defensa, en què suggeria que Pere Puig hauria estat coaccionat.

El lletrat ha subratllat també la condició de treballadros dels Tubert i les dificultats per les que passava l’empresa constructora. Es tracta d’un cas que ha generat molt d’interés, i els missatges que es dónen des dels mitjans tenen un gran impacte.

També han assistit a la presa de declaració dels testimonis els advocats de l’acusació particular de la família d’Anna Pujol, encapçalats pel lletrat Oscar Morales. Demà continuen les declaracions amb els familiars directes de les víctimes i els agents de policia que van intervenir en la detenció de Puig.