Els equips garrotxins disputen partits decisius

La Unió Esportiva Olot ho té de cara, aquest cap de setmana, per sumar tres punts més. Els de Nitus Santos s’enfronten al cuer, el Poble Sec, que aquesta temporada només ha aconseguit dues victòries. Una victòria seria important per perseguir el Vic, que serà el rival dels olotins la setmana vinent. Per la seva banda el Bosc de Tosca rep el Ripoll, en el derbi de Primera Territorial. Els d’Albert Danés tenen la possibilitat de pujar fins al segon lloc de la taula, sempre i quan l’Abadessenc no sumi els tres punts. L’Olot viu un moment dolç. La victòria, diumenge passat, contra la Rapitenca va donar ales als jugadors. El bon joc que està aplicant l’equip demostra que són candidats a l’ascens. Però encara queda molta lliga per endavant i ni els jugadors ni el tècnic es volen confiar. Anar partit a partit és vital. Aquest diumenge al migdia els de Nitus Santos es desplacen a Barcelona per jugar contra el Poble Sec, el cuer de Primera Catalana. Tot i la posició del rival, ningú es vol confiar. El líder, el Vic, juga a casa contra la Gramanet, que a priori no és un rival difícil pels osonencs. Però el veritable enfrontament serà d’aquí a deu dies quan es veuran les cares l’Olot i el Vic.

I a Primera Territorial el Bosc de Tosca juga el derbi contra el Ripoll. Els garrotxins, amb el factor camp a favor, es podrien col·locar al segon lloc de la taula si aconsegueixen els tres punts i l’Abadessenc falla a domicili contra el Vilamalla. Els d’Albert Danés estan disposats a tot i fan una crida perquè el camp estigui ple a vessar per donar suport a l’equip. Després d’un inici de temporada irregular, el Bosc de Tosca està demostrant que és un equip valent i capaç de superar-se cada jornada. Ho va fer diumenge contra l’Abadessenc i ho voldrà tornar a aconseguir contra el Ripoll, un conjunt dur i difícil de batre. L’entrenador, Albert Danés, ha estudiat mil·limètricament el rival… Si el Bosc de Tosca suma els tres punts contra el Ripoll té possibilitats de fer un pas molt important i col·locar-se a la segona posició. Caldrà veure què fa l’Abadessenc al camp del Vilamalla.