Nou espai de meteorologia a Les Notícies d’Olot Televisió

A partir d’avui Les Notícies d’Olot Televisió inclou un espai dedicat a la informació del temps a la nostra comarca amb totes les dades necessàries per estar previnguts i amb una imatge en un punt estratègic d’Olot a través de la qual, vostès mateixos podran comprovar el temps que fa aquí encara que es trobin fora de la comarca. Això ha estat possible gràcies a la col·laboració del servei Meteolot, que constantment centralitza les dades meteorològiques de la garrotxa i que està donant un excel·lent servei a través de la seva pàgina web. Olot Televisió ha estat amb el responsable d’aquest servei, Carles Sánchez. Una estació meteorològica dotada amb tots els elements necessaris per preveure el temps que farà a la garrotxa, i una base de dades que centralitza constantment i a temps real tota la informació meteorológica de la comarca. Són els instruments amb què treballa el servei de meteorologia garrotxí Meteolot. El seu responsable és l’olotí Carles Sánchez.

Meteolot col·labora a partir d’avui amb Olot Televisió per donar la informació del temps amb una informació recollida minut a minut des de la capital de la comarca. Una càmera situada en un punt estratègic dóna una perfecta vista del volcà Montolivet i els seus entorns. Aquesta imatge està a partir d’ara al servei de les Notícies d’Olot Televisió. També tots els estris d’informació del servei Meteolot. Contràriament al que podem pensar, preveure el temps a la garrotxa no és fàcil. La comarca presenta plans a diferents altituds i zones amb més o menys humitat, així que el temps pot ser molt canviant depenent de la zona on ens trobem.

El servei Meteocat, que es pot trobar també a internet, ofereix informació permanent per prevenir detalladament el temps que farà en els propers tres dies, i amb un alt grau de probabilitat els dies posteriors. Per cert, se’ns informa des d’aquest servei que a partir de dimecres les temperatures tornaran a baixar de forma dràstica. A partir d’aquell dia, caldrà abrigar-se més.