Dotzena jornada de delegats a Olot

Avui se celebra la dotzena jornada de delegats a Olot. La diada ha començat aquest matí amb la presentació de les activitats al Casal Marià, i amb un breu parlament de l’Alcalde de la ciutat, Lluís Sacrest i una conferència a càrrec de l’actor Jordi Borràs. Aquest és el dotzè any que els delegats i subdelegats dels centres educatius d’Olot es reuneixen entorn de diversos tallers. Uns tallers amb què es pretén complementar la tasca com a delegats dins l’aula. La comissió d’Alumnes del Consell Escolar Municipal i l’Ajuntament d’Olot organitzen conjuntament la jornada, que es repeteix any rere any per la bona acollida que té entre l’alumnat. Les activitats es divideixen en dos grups, un per a alumnes de 1er, 2on i 3er d’ESO. I l’altre per a dleegats de 4art d’ESO i batxillerat. La jornada ha començat aquest matí a les deu i, després d’una pausa per dinar a la una, continuen a dos quarts de 3 fins les 5.