Nova victòria del Garrotxa Rugby Club contra el Badalona

Nova victòria del Garrotxa Rugby Club a segona catalana. Els teixons es van imposar per un contundent 5 a 34 contra el CEU-Badalona, que va patir com ningú les baixes, i va sortir al camp amb dos jugadors menys. Els garrotxins també es van presentar amb moltes baixes, sobretot a la línia de tres quarts, amb l’absència dels dos mitjos. Però ben aviat els teixons van imposar el seu criteri sobre el camp, i al minut deu de la primera els assajos de Carreras i Banti ja havien col·locat un 0 a 14 al marcador. Els badalonins van reaccionar i no va ser fins al final de la primera meitat que Javi Jiménez va anotar un altre assaig pels garrotxins. El CEU Badalona va sortir amb les idees clares a la segona, i pocs minuts després de l’inici van anotar un assaig tot i tenir dos homes menys al camp. Finalment els de la terra aspra van anotar tres assajos, tots tres de Pallàs, que col·locava un 5 a 34 al marcador final. La setmana vinent el Garrotxa RC s’enfrontarà al CNP Enginyers en l’últim partit de la primera volta.