Pere Puig estava dona d’alta a la Seguretat Social en el moment de cometre els crims

El jutjat número 2 d’Olot, encarregat de la instrucció del cas de l’assassí Pere Puig, ha rebut el primer document que acredita i demostra la relació laboral que el paleta tenia amb construccions Tubert. Concretament, l’advocat de la família de les víctimes Joan i Ángel Tubert, Carles Monguilod, ha facilitat al jutge la certificació enviada per la Seguretat Social que acredita que Pere Puig seguia donat d’alta a l’empresa Construccions Tubert en el moment de perpretar els crims, el 15 de desembre. El document demostra i està en consonancia amb la declaració de la vídua de Joan Tubert, que divendres va dir que no li constava que el seu marit li comentés que acomiadaria a Pere Puig, que aquest estava donat d’alta a l’empresa i que aquesta cotitzava a la seguretat social per al paleta de Sant Esteve d’en Bas. El document tira novament terra sobre el possible mòbil econòmic com a incitador dels assassinats.