ERC arrenca la precampanya electoral de les municipals presentant una nova web

Esquerra Republicana de Catalunya ja prepara el programa per a les eleccions municipals del 22 de maig, i ho fa a través d’una pàgina web participativa que avui ha presentat a la premsa. ERC vol que la ciutadania aporti propostes i suggerències de cara a la conformació del programa electoral. El partit ha introduït en un primer esborrany del programa 180 punts, però ha assegurat que dóna màxima importància a la participació per a la contesa municipal, en qüestions com el disseny urbanístic del Firal o l’ús de l’edifici de l’Hospital Sant Jaume un cop la institució es traslladi al nou edifici, ara en construcció. Els ciutadans poden escriure a la pàgina web, ‘araesquerra.cat’, fins el 22 de març. Llavors ERC conformarà el programa. Sobre les properes eleccions municipals, Esquerra diu que són diferents, excepcionalment obertes ja que no s’hi presenta l’alcalde actual i que els caps de llista de les formacions no han estat mai en un govern municipal. ERC, de moment, deixa apartada la conformació de la llista que acompanyarà el candidat Pere Gómez. El grup municipal diu que la cofeccionarà al març i que està obert a persones independents que vulguin treballar per la ciutat. En tot cas, ha volgut deixar clar que, en aquests moments, la seva prioritat és conformar el programa a partir de la participació ciutadana.

x