La UdG acosta la robòtica als més petits

Els responsables del projecte ‘Automàtica aumentada’ de la Universitat de Girona s’han desplaçat fins l’Escola Pia d’Olot per fer un taller de programació de robots ‘lego’ als alumnes de tercer i quart d’ESO. El projecte vol acostar als alumnes l’estudi de les ingenieries i comprovar de primera mà les aplicació que aquestes ciències tenen a la vida real. Robots formiga, robots cocodril, o robots que avancen en equilibri sobre dues rodes. Els alumnes de cinquè i sisè de primària han pogut descubrir la programació i el funcionament d’aquests enginys gràcies al projecte Automàtica aumentada de la Universitat de Girona. L’experiència ha estat valorada molt positivament per aquest centre educatiu, que ja ha demanat repetir l’experiència per als alumnes de tercer i quart d’ESO.