CiU presenta el Butlletí Olot Ciutat

Convergència i Unió ha presentat avui el Butlletí Olot Ciutat, on recull la opinió que la formació municipal ha rebut dels ciutadans durant els últims mesos. Una de les eines per captar l’opinió dels veïns d’Olot ha estat l’Olotòmetre, una enquesta digital on es poden respondre diverses qüestions relacionades amb la ciutat. Durant els mesos d’octubre i novembre 358 persones han participat i per elles és tant important “Crear oportunitats laborals per la gent jove amb formació acadèmica”, com “Reduir el deute de 28 milions d’euros que hi ha a l’Ajuntament”. De fet, per la formació la qüestió econòmica és fonamental, i entronca amb l’actitud del nou Govern de la Generalitat. Segons ha explicat Josep Maria Corominas, Convergència i Unió considera les eleccions municipals del 22 de maig com un segon pas, després de les eleccions al Parlament. Al Butlletí es recullen diferents propostes de la formació, de collita pròpia o votades pels ciutadans. Segons l’Olotòmetre, la qüestió prioritària, amb un 83%, és la variant d’Olot.