Un olotí entre els tres detinguts a Seva per dur càpsules de haixix

ACN. Els Mossos d’Esquadra van detenir la matinada del dilluns a Seva, a Osona, tres persones com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Una d’elles és un veí d’Olot i una altre ja ha ingressat a presó per ordre judicial, portava a l’interior del seu cos 42 càpsules d’haixix amb un pes de gairebé mig quilo. Els Mossos d’Esquadra, després d’escorcollar el vehicle on viatjaven els tres ocupants, van trobar 38 càpsules més amb un pes de 400 grams. En total, la policia va comissar 873,20 grams d’haixix. Els dos detinguts, després de passar a disposició judicial, han quedat en llibertat amb càrrecs.

Els fets van passar la matinada del dia 17 de gener en un control de seguretat ciutadana a la C17, al terme municipal de Seva (Osona). Una patrulla de Mossos d’Esquadra va aturar un vehicle amb tres ocupants i, en apropar-s’hi els agents va observar com la persona que ocupava el seient de darrera intentava amagar alguna cosa. Va ser en aquest moment, quan la policia va procedir a l’escorcoll del vehicle.

En el registre, els agents van localitzar una bossa de plàstic que contenia 38 càpsules presumptament d’haixix. Els Mossos d’Esquadra van procedir a la detenció dels tres ocupants. Un d’ells, Abderrahim Z., de 53 anys i amb domicili a Figueres, va confessar que a l’interior del seu cos portava 42 càpsules més d’haixix embolicades amb plàstic transparent.

Un cop traslladat a la comissaria de Vic, l’home va defecar la droga mentre era a la garjola. Entre els 473,20 grams que portava Abderrahim Z. al cos, i els 400 grams que van trobar els Mossos a l’interior del cotxe, en total la policia va comissar 873,20 grams d’haixix.

Abderrahim Z., de qui no constaven antecedents policials, va ingressar a presó després de passar a disposició judicial. Els altres dos detinguts, Abdellah B., de 28 anys, amb domicili a Masies de Voltregà i sense antecedents policials, i Kasem El B., de 31 anys, veí d’Olot i amb dues detencions anteriors per un delicte contra la salut pública i apropiació indeguda de vehicle, van quedar en llibertat amb càrrecs.