Concentració a Olot en contra de la reforma de les pensions

Esquerra Republicana de Catalunya i Alternativa per a la Garrotxa, el sindicat CNT i el col·lectiu Maulets han volgut mostrar públicament el seu rebuig a la reforma de les pensions i han convocat una concentració contra la normativa a Olot. La concentració està prevista per a aquest divendres 28 de gener a les 7 de la tarda a la plaça Rector Ferrer, davant de les escales de l’esglèsia de Sant Esteve. Paral·lelament a aquesta concentració, els grups municipals d’esquerra i Alternativa per la Garrotxa presentaran una moció conjunta en el proper ple de l’Ajuntament perquè el consistori rebutgi de manera unitària la retallada de les pensions que es prepara des del govern de Madrid, el que alguns dels organitzadors de la concentració a Olot han qualificat de retallada del drets de les persones.