SI farà llista a Olot per les eleccions municipals

Confirmat. Solidaritat Catalana per la Independència es presentarà a les eleccions municipals d’Olot aquest proper mes de maig. El partit ha formalitzat de manera oficial la coordinadora comarcal a la Garrotxa. La primera assemblea d’adherits ja s’ha reunit a Olot per tal d’elegir els diferents càrrecs de coordinació. Una vegada fet l’escrutini, es va anomenar Daniel Planàs com a nou coordinador comarcal pels propers dos anys, així com tota l’executiva. L’assemblea també ha aprovat per unanimitat la voluntat de presentar llistes per a les eleccions municipals a tots els municipis que sigui possible. Pel que fa al candidat a Olot, serà elegit en les properes primàries del partit, que se celebraran el 27 de febrer, mitjançant les votacions dels seus adherits. Fins llavors, es poden presentar les diferents candidatures.