SI farà llista a Olot per les eleccions municipals

Confirmat. Solidaritat Catalana per la Independència es presentarà a les eleccions municipals d’Olot aquest proper mes de maig. El partit ha formalitzat de manera oficial la coordinadora comarcal a la Garrotxa. La primera assemblea d’adherits ja s’ha reunit a Olot per tal d’elegir els diferents càrrecs de coordinació. Una vegada fet l’escrutini, es va anomenar Daniel Planàs com a nou coordinador comarcal pels propers dos anys, així com tota l’executiva. L’assemblea també ha aprovat per unanimitat la voluntat de presentar llistes per a les eleccions municipals a tots els municipis que sigui possible. Pel que fa al candidat a Olot, serà elegit en les properes primàries del partit, que se celebraran el 27 de febrer, mitjançant les votacions dels seus adherits. Fins llavors, es poden presentar les diferents candidatures.

Deixa un comentari