El programa ‘I…per què?’ d’Olot Televisió, finalista als Premis Zapping de Catalunya

Telespectadors Associats de Catalunya acaba de donar a conèixer els finalistes dels Premis Zapping de Catalunya i el programa ‘I…per què?’, d’Olot Televisió, ha estat escollit finalista en la categoria ‘divulgatiu cultural’. Els guanyadors, així com l’entrega de tots els premis, es donaran a conèixer el proper dijous 17 de febrer al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona. TV3 serà s’encarregarà de la retransmissió de l’acte. ‘I…per què?’ és un programa on els protagonistes són els nens i les nenes de la Garrotxa. Fins el juny prop de 600 alumnes de l’Escola Pia i el Cor de Maria d’Olot, d’entre 9 i 13 anys, donaran la seva opinió sobre temes relacionats amb el lloc on viuen. I…per què no és, només, un programa de televisió. Olot Televisió hi ha implicat la direcció i els professionals dels centres educatius per convertir-lo en un projecte pedagògic. Per la Televisió de la Garrotxa el fet d’arribar a ser finalistes dels Premis ja és una fita molt important.