L’Olot guanya el Guíxols per la mínima i es treu l’espina del Vic

Un solitari gol de Juanjo va permetre a la Unió Esportiva Olot sumar, ahir, tres punts molt valuosos. La victòria per la mínima en el derbi gironí davant del Guíxols serveix per oblidar la desfeta de la setmana passada al camp del líder, el Vic. L’Olot segueix intractable a casa i ahir ho va tornar a demostrar. El Derbi gironí va ser entretingut i es va veure bon futbol a la primera meitat. El Guíxols, combatiu, va plantar cara i es va posicionar molt bé al terreny de joc. Però les ocasions van ser per als de Nitus Santos. La banda dreta local, amb un Freixa espectacular i un Àlex inspirat, va ser molt determinant i la majoria d’ocasions van arribar des d’aquest carril dret.  El Guíxols intentava aprofitar els contraatacs jugant la pilota amb sentit, però acabava xutant sense perill. Robert no va poder aprofitar l’ocasió més clara de l’Olot en la primera meitat. Però el gol va arribar de la manera menys habitual en els olotins, a la sortida d’un còrner. El central Juanjo va rematar de manera impecable i es va estrenar al Municipal.

Al final de la primera meitat el Guíxols va estar a punt de donar un ensurt en la ocasió més clara del partit per als visitants. El porter Aleix va aturar l’u contra u. Però el domini de l’Olot es va anar fent cada cop més gran. Ja en la represa, Els de Nitus Santos van controlar el partit en tot moment, i només va faltar el gol. Van ser moltes les ocasions per ampliar el marcador. Robert va enviar la pilota al pal, Sergi Arimany fallava després  i Roger va rematar fora després d’un altre bon llançament de còrner de Freixa, ahir, un dels millors de l’Olot. Una altra victòria, doncs, de l’Olot al Municipal que serveix per fer oblidar la derrota davant del Vic.