Formen a Olot una vintena de futurs models

Des de fa tres dissabtes una vintena de nois i noies reben un curs-estage que els orienta en els primers passos del món de la moda. La fotògraf olotina Teia Pujol col·labora amb Freelance Models Agency i el gimnàs Rytmic per aconsellar aquests joves que tenen entre 14 i 18 anys. Passarel·la, fotografia, maquillatge, coreografia, expressió corporal i càsting són algunes de les àrees que es tracten al curs, molt centrat en advertir sobre l’exigència del món de la moda. 3 nois i 18 noies que van sorprendre els professors.

En cada sessió un professional diferent aporta la seva experiència als alumnes. Aquest dissabte va ser la exmodel holandesa Matilda Bluhr, que actualment és personal shopper. I és que expressar-se de manera natural davant una càmera no és fàcil, i menys encara en una professió tant exigent.

El curs pretén introduir-los en aquest món, dibuixar un panorama perquè puguin fer els primers passos. Cuidar la salut és fonamental, dietes equilibrades i res d’anorèxia. L’educació en els moviments corporals és molt important.

El curs s’allargarà fins l’abril i es farà una desfilada amb els alumnes que s’ha d’acabar de concretar. L’estage és també una bona oportunitat per aprendre a maquillar-se, a vestir-se amb estil i també per introduir-se al món de la moda a través d’una agència de Barcelona.