Un ginecòleg i una llevadora de l’hospital d’Olot s’asseuen al banc dels acusats per un nadó que va néixer mort

ACN. Un ginecòleg i una llevadora de l’hospital Sant Jaume d’Olot s’han assegut aquest dimecres a la banqueta dels acusats del Jutjat penal 3 de Girona. Una parella de Besalú creu que van actuar de forma negligent quan els van atendre d’urgència i, com a resultat d’aquesta mala praxis, el nadó va néixer mort. Els 4 d’abril del 2005 van anar a l’hospital perquè la dona tenia contraccions i es trobava malament. La van tenir una nit en observació però l’endemà li van donar l’alta perquè no van detectar cap anomalia. Tres dies després, quan va tornar a l’hospital amb dolors forts, el fetus ja havia mort. Els pares creuen que el nen hauria sobreviscut si li haguessin fet una cesària des del primer moment.

Deixa un comentari