Rocío Romero, entre les finalistes per representar Espanya a Eurovisió

La cançó ‘Tic Tac’ de la compositora madrilenya resident a Olot Rocío Romero és una de les 20 seleccionades per defensar l’Estat espanyol al festival d’Eurovisió 2011, que se celebrarà a Dasseldorf, Alemenya el proper mes de maig. La compositora ha confessat que va participar-hi al concurs per la insistencia de la seva mare i que li sorprèn la selecció, però alhora diu estar molt contenta per com la seva composició es troba entre les 20 millors per participar al festival internacional. Olot Televisió ha parlat amb ella i això és el que ens ha dit. Rocío Romero ha rebut la notícia amb sorpresa. La seva cançó ha estat escollida a la primera selecció per defensar l’Estat espanyol al festival d’Eurovisió i és una de les 20 finalistes d’entre les més de 1400 composicions que el jurat ha rebut aquest any. I tot per deixar d’escoltar la seva mare, que l’insistia perquè hi participes.

De moment no es pot desvetllar res d’aquesta cançó més enllà del seu títol, Tic Tac. Tot i així, la compositora ens ha confessat que és una cançó jazz, un estil poc comú entre les composicions que s’escullen a l’estat espanyol per participar al festival. Tot i la sorpresa, la cantant se sent confortada pel fet que una de les seves composicions es trobi ara en un concurs d’aquest pes dins de l’estat espanyol.

De les 20 primeres cançons seleccionades, el jurat en triarà 9 i les assignarà als tres finalistes del concurs de cantants que s’està emetent aquests dies a televisió espanyola. Això serà a partir de l’11 de febrer. Falten docs encara alguns dies per saber si la canço de Rocío Romero es trobarà entre les últimes seleccionades per viatjar a Dusseldorf, Alemanya, el proper mes de maig.

Deixa un comentari