125 anys de la residència del Tura d’Olot

Després de fer 125 anys, la residència geriàtrica Santa maria del Tura d’Olot continua oferint serveis integrals per l’acompanyament i qualitat de vida de la tercera edat. Aquesta institució olotina va néixer fa 125 anys amb l’arribada de les religioses de Sant Joseph, que van iniciar l’atenció als malalts al seu domicili. Tot s’ha transformat per oferir un major servei. Els usuaris estan fent exercicis per mantenir les habilitats de coordinació amb els petits detalls. Aquesta és només una de les activitats que ofereix la residència. Després de 125 anys, els serveis s’han múltiplicat. Tot va començar ara fa 125 anys, quan les religioses de sant Joseph van arribar a la ciutat per acompanyar la gent gran al seu domicili. Després de 125 anys, la institució ha crescut i ho segueix fent per garantir la qualitat de vida de la gent gran.