Els Mossos d’Esquadra detecten una ‘especialització’ dels delinqüents de les comarques de Girona

ACN-Els Mossos d’Esquadra han detectat una ‘especialització’ dels delinqüents que actuen a les comarques gironines. Així ho ha indicat el cap de l’Àrea Territorial d’Investigació, l’inspector Josep Monteys, en referència als darrers robatoris de maquinària agrícola i de remolcs de camió, en què els lladres se n’han arribat a endur càrregues que arribaven fins a les 24 tones. ‘Tenim constància que hi ha hagut aquests fets i els estem investigant, i si se’n detecta un increment el que es fa és prioritzar’, ha declarat Monteys. El cap d’investigació també ha volgut deixar molt clar, però, que l’aparició d’aquesta delinqüència especialitzada no significa, necessàriament, que hi hagi un augment de bandes.