L’Olot es vol endur els tres punts amb el St. Cristòfol

La Unió Esportiva Olot es desplaça demà al camp del Sant Cristòfol, l’antepenúltim classificat de Primera Catalana. No hauria de ser un partit complicat per l’Olot però Nitus Santos NO vol refiar-se i aniran a totes. Els olotins mantenen l’objectiu d’atrapar el Vic, que juga a casa contra el cuer, el Poble Sec. Completament recuperats de la derrota davant el Vic, la Unió Esportiva Olot està disposat a anar a totes en el que queda de temporada. Demà jugaran contra al Sant Cristòfol i a domicili.

Els olotins intentaran imposar el seu ritme de joc. L’efectivitat per les bandes i la pressió que creen des del centre del camp serà vital per emportar-se els tres punts cap a la Garrotxa. L’objectiu és no deixar escapar cap partit i més tenint en compte que el Vic segueix acumulant victòries. Els osonecs reben demà a la tarda el Poble Sec, que és l’últim classificat de Primera Catalana.

Deixa un comentari